Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Bizim ordada bir kaynanasi kadina surekli buyu yapiyordu sonra kadin hocaya geldi hoca sey dedi o belasini bulacak diye sonra kadin iyilesti baya toparladi aklima geldiniz kadini gordum bende buyu yapani bide gelininden hizmet bekliyor bayada zikir falanda hasir nesir ne diyim allah hidayet versin
|
Hocam soyle bir uygulama var ama sorumluluk kabul etmem
arkadaşlar büyü ve sihir tılsımda çok etkili bir formülü sizle paylaşmak istiyorum.hem büyüyü bozmak hem kötülüğü yapanın kendisine dönmesi için 9 gün geceleri herkes el ayak çektikten sonra abdest alıp kıbleye karşı oturulacak en az 2000 defa
ve mekeru ve mekerallah vallahu hayrul makirin ayeti kerimesini okuyun yapılan bütün büyü tılsım vs kötülükler biiznillah sahibine geri dönecektir
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam soyle bir uygulama var ama sorumluluk kabul etmem
arkadaşlar büyü ve sihir tılsımda çok etkili bir formülü sizle paylaşmak istiyorum.hem büyüyü bozmak hem kötülüğü yapanın kendisine dönmesi için 9 gün geceleri herkes el ayak çektikten sonra abdest alıp kıbleye karşı oturulacak en az 2000 defa
ve mekeru ve mekerallah vallahu hayrul makirin ayeti kerimesini okuyun yapılan bütün büyü tılsım vs kötülükler biiznillah sahibine geri dönecektir
|
Nurun nubuvvet duasida cok etkili