Alıntı:
Ahmet66 Nickli Üyeden Alıntı
İste merak ettiğim sorunun cevabı. Allah razı olsun sizden günlerdir TCK nin Türk borçlar kanununun bütün ilgili maddelerini okudum hukuk fakültesi öğrencisi gibi . Hepsine on yıla tamamlayinca çıkarabilir diyo burda avukat bi i abi var ona danıştım oda on yıla tamamlayinca çıkarabilir diyo ama şöyle bisey var biz hiç sözleşme imzalamamisiz . Ortada sözleşme yokken kafasına göre çıkarma gibi bi yetkisi olmaz olmamalı diye düşünüyordum öyleymiste çok şükür. Birde şöyle bi durum var ben dükkanımı rafları fakan yenilemek yeni dizyan yapmak çeşidi artırmak yani isleri biraz daha büyütmek istiyorum acaba bu süre icinde mahkeme tamamen tahliye kararı verene kadar dükkana yenilik yapmalıyım sizce. Yoksa durumu tamamen düzene oturtana kadar beklemelimiyim.
|
Sözleşme olmadan çıkaramaz bu net ama yarın öbürgün araya arabulucu koyup senin vicdanına oynarsa o durumda sen ne düşünürsün bilmiyorum kardeşim yani ortak tanıdık koyup seni çıkmaya ikna ederse diye diyorum o yüzden bence şimdilik bir şey yapma ek masraf çıkartma derim ben