Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Ben basari olarak sevap umuyorum muhabbet umuyorum baska beklentim yok okumalardan ibadetten hacetim Yaradanimin muhabbetidir onu kalbimde herdaim hissetmek mukafatin enguzeli muhabbet aninda zelzeleye tutulan bedenim yasadiklarim tarifsiz bunlar bana yeter baska beklentim yok vefklerle ugrasmiyorum havas konusundanda uzagim bi ihtimal ölmez isek insallah Ilerleyen yillarda bi ihtimal ugrasabilirim kurani hadisleri iyice bilmek lazim takva lazim emek lazim kestirmeden kimse biseye ulasamaz ulastigini sanir
Maneviyat yoksa ihlas suresini o kadar okuma ihlas suresi cok agirdir
Butun sureleri okumak lazim mealide surekli okumak arapcayida surekli okumak lazim
|
Ilaveten kendinize mukayyet olun Bilincli olun ilerleyen gunlerde haftalarda belki aylarda turkiyenin her yaninda ayni anlarda dakikalarda ve saatlerde turkiye hemen hemen komple sallanacak Kendinizi ve sevdiklerinizi muhafaza edin Allah azimşan yar ve yardimcimiz olsun ve bizi bagislasin zilzal suresini bolca okuyun deprem icin namaz kilin sitede deprem namazi vardi bol istigfar edelim
Ve deprem aninda zilzal okumak kisiye guc ve eminlik verir tecvit ile gerekli uzatmalarla husu icinde okuyun ve korunun