Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet Kardeş ben danıştım avukatıma açıkçası ortada sözleşme yok yani o 10 yıl olayını geç seni çıkaramaz net. Ben bu dükkanın 10 yıllık sahibiyim dese bile bazı şeyler kağıt üstünde ama sizin sözleşmeniz yok bu çok büyük bir açık sana bir daha bir şey söylerse sözleşmemiz yok abi hatırlatırım de o anlar Sözleşme yoksa o mahkeme 3 senede sürer 5 senede sürer sürer de sürer aynen böyle söyledi bak sözleşme varsa anında çıkarır ama sözleşme yoksa yok kardeşim çıkaramaz kanıt ister mahkeme o mal sahibinden yani Buda uzarda uzar sen rahat ol çıkmıyorum de ortada anlaşmaya çalış o da üzülmesin sen de üzülme arabulucu yok mu hiç
|
konunun başinda da soyledim, is yeri ev gibi degil ev ise ev sahibi ben geliyorum der tahliye karari alir,isyerinde bu olay yok mahkemeye verse bile cok uzun surer,kira tespiti yapilir eş deger işyerleri emsal teskil eder,yani işyerinden cikarmak hic kolay degildir...
İmamı Şafi ra.
|