Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Amin Allah razi olsun takva icin ne cok seyden vazgectim Allah sahitimtihan agir ama anladim imtihani aklim basima geldi ama olmuyor bakalim Allah hayretsin ve basiretimizi acsin da gercegi serdeki hayrigorelim goruyorum da tevekkulden baska carem yok malesef bura eglence dunyasi fakat eglenenlerden degilim ayetlerle sabrediyorum
|
Sabir sebat selamet hocam bende sizinle benzer bir durumdayim benimde sara hastasi annem var ben cok zikir cekince ona saldiriyolar bir defa bayilttilar 1 ay uykusuz gezdigimi bilirim bende eglenenlerden degilim malesef bakalim sabir her kapinin anahtaridir demisler vardir insallah bununda bir mukafati
[QUOTE=Deadsoul;528014]Sabir sebat selamet hocam bende sizinle benzer bir durumdayim benimde sara hastasi annem var ben cok zikir cekince ona saldiriyolar bir defa bayilttilar 1 ay uykusuz gezdigimi bilirim bende eglenenlerden degilim malesef bakalim sabir her kapinin anahtaridir demisler vardir insallah bununda bir mukafati insanin kendi caniyla ugrasirken baskasini dusunmek zorunda olmasi cok zor rabbim selamete cikanlardan eylesin bizleri