Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Bencede sizin imaniniz yada takvaniz yuksek bana oyle geldi iyilik eden iyilik bulur oyle bakmak lazim belki bu bi sizi daha yukseklere cikaracak bi imtihan belli olmaz genede uzulmeyin hocam rabbim sevdigi kullarini imtihan edermis bende iyilik yapmayi severdim ama su an o kadar bezdimki insalardan kimseye iyilik yapasim yok rabbim biliyor kalbimi allah iyi insanlarla karsilastirsin sizi en hayirli bicimde kurtarsin bu durumdan insallah
|
Amin Allah razi olsun takva icin ne cok seyden vazgectim Allah sahitimtihan agir ama anladim imtihani aklim basima geldi ama olmuyor bakalim Allah hayretsin ve basiretimizi acsin da gercegi serdeki hayrigorelim goruyorum da tevekkulden baska carem yok malesef bura eglence dunyasi fakat eglenenlerden degilim ayetlerle sabrediyorum
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|