Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Emine ablam bu mümkün sence epifiz bezinin kapatilmasi demek beynin düzenli mantıklı çalışmaması demek bunun en güzel yöntemi güzel bir şekilde koruma yapmaktir ya bir vefk ile yada hergun okuma ile epifiz bezini kapatmak mümkün olabilir belki ama mantıklı düşünüldüğünde kapatmamak daha mantıklı Emine abla beni az biraz taniyorsan zararına birsey demem alemine ablam
|
Bende bunu anlatmaya calisiyorum epifiz bezi hayati bir organdir melatonin adli hormonu salgilar eger o hormon olmazsa insan uyuyamaz yani bencede ama kisinim yasadiginin epifiz bezi ile ilgisi yok yani epifiz bezi biraz fazla calisiyor olabilir ama onun manevi perdesi acilmis onu kapatmasi lazim
Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Emine ablam bu mümkün sence epifiz bezinin kapatilmasi demek beynin düzenli mantıklı çalışmaması demek bunun en güzel yöntemi güzel bir şekilde koruma yapmaktir ya bir vefk ile yada hergun okuma ile epifiz bezini kapatmak mümkün olabilir belki ama mantıklı düşünüldüğünde kapatmamak daha mantıklı Emine abla beni az biraz taniyorsan zararına birsey demem alemine ablam
|
Epifiz bezinin onemini internettn okumanizi isterim