Alıntı:
Fehime Nickli Üyeden Alıntı
Hayır.kapatmasin.tabiki istemeyebilir.Sadece mi ursiti yok.bu gördükleri korkunç şeyler değil tam tersi .iyi şeyler ,Ama yapabilir diyorum. Korkuya kapılır gi an ,güzel şeyler düşünüp başka konuya odaklandım.
Ben bunları görmeleri için insanlara ders veriyorum.
Oyuzden diyorum.
|
Korkudegil varlıkların ilgisini çekiyorum ve enerjimi çalmaya hayatımı çekilmez hale getiriyorlar aslında onlara izin verdim net görüp kim olduklarını bilmek için isimlerini söyleyip yalancı şekillere giriyorlar. Ama ne olduklarını kalbim net biliyor Bana ceza olarak çok kişilere vesvese edip saldiriyiyorum ibadet ettiğim için kaç defa ölüm eşiğine geldim vesvese ile cevremdekilere cinnet geçiriyorlar gerçeklerden uzaklaştırıp isyana büyük günah işlemeye çalışıyorlar cinayet gibi çünkü çevremdeki 1. Derece yakınlarına öylesi vesvese geliyor ağır şekilde baskı var özetle az citlattim üstten yardimlarinizi ve yorumumu okuyanların duasını bekliyorum Muminin kimine ettiği dua makbuldür
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|