Alıntı:
Fehime Nickli Üyeden Alıntı
Korkuya kapiliyorsuniz , korktugunuzu anlayıp enerjinizden daha çok üzerinize gelirler.Bu saldırma değil.sizin gördüğünüz .ışık tanecikleri.size burda olduğunu gösteriyorlar.bu bir isaret.neler yapiyosunuz böyle ilaç falan .ilaclik durum yok Üzgünüm ama kapanmaz 3.goz
Dualarda enerji yükselir.meditasyonda .yada kendiniz ile başbaşa kaldığınızda anında yükselir sizin ailenizde var.onceden beri devam eden bişey sanırım yaptığınız seylerlede ilerletmissiniz.
Enerji yükselince,yorgunluk yapar,vücut kaldiramaz.Alisinca normale doner
|
Uzun suredir zikir cekiyorum diyebilirim yani kaldiramicak bir durum oldugunu sanmiyorum benim daha cok bacaklarda agirlik genel bir yorgunluk seklinde yani 2 3 senedir zikirle mesgulum
Alıntı:
Fehime Nickli Üyeden Alıntı
Korkuya kapiliyorsuniz , korktugunuzu anlayıp enerjinizden daha çok üzerinize gelirler.Bu saldırma değil.sizin gördüğünüz .ışık tanecikleri.size burda olduğunu gösteriyorlar.bu bir isaret.neler yapiyosunuz böyle ilaç falan .ilaclik durum yok Üzgünüm ama kapanmaz 3.goz
Dualarda enerji yükselir.meditasyonda .yada kendiniz ile başbaşa kaldığınızda anında yükselir sizin ailenizde var.onceden beri devam eden bişey sanırım yaptığınız seylerlede ilerletmissiniz.
Enerji yükselince,yorgunluk yapar,vücut kaldiramaz.Alisinca normale doner
|
Bende bir ara beyaz isiklar goruyodum ama zikiri biraaktim bir sure bir dahada olmadi simdi cok zikirle mesgul olmama ragmen o ısık tanecikleri yok baslarda renkler karisikti sonra beyazlar artti diyebiliirim