Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin abi valla kalp gözü değilde epifiz benzini kapatmak için antidepresana benzer ilaç kullandım sakinleştirici fakat yine olmadı yani gece karanlıkta gözümü açınca bile gözüküyor renkli noktaciklar aslında zihnimi rahat boşalttığım içinin bu kadar net oluyor bilmiyorum hayvansal gıda ile besleniyorum kapsamda olmuyor enerji cekicilerden çok saldırı alıyorum bazan sinsi ve ci n n i sesler duyuyorum ibadet te engel olmaya çalışıyorlar yorgunluk halsizlik oluyor denge sorunu yaşıyorum
|
Korkuya kapiliyorsuniz , korktugunuzu anlayıp enerjinizden daha çok üzerinize gelirler.Bu saldırma değil.sizin gördüğünüz .ışık tanecikleri.size burda olduğunu gösteriyorlar.bu bir isaret.neler yapiyosunuz böyle ilaç falan .ilaclik durum yok Üzgünüm ama kapanmaz 3.goz
Dualarda enerji yükselir.meditasyonda .yada kendiniz ile başbaşa kaldığınızda anında yükselir sizin ailenizde var.onceden beri devam eden bişey sanırım yaptığınız seylerlede ilerletmissiniz.
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleykum yorgunluk ve halsizlik bende yasiyorum sizinkiler gitmedimi daha onceki mesajlarini okumustumda ben sizin sıkıntılariniz gecti saniyodum
|
Enerji yükselince,yorgunluk yapar,vücut kaldiramaz.Alisinca normale doner