Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
bi sırda benden ozaman 21 besmele oku yatmadan önce
sonra rüyaları aklında tutabilirsen ne ala ama burdada ols anlatma
hem baskaları okur özenir allah rızası yerine buna kayar kalbi zarar vermis olursun onada
bazende sırrını anlatırsın deli derler. derler…
sır tutamayana sır verilmez 3kişinin bildiği sır değildir
ayetel kürsi okumadanda zikir çekme hem rahatsız edilirsin hemde sıkıntı olur
sunuda ekliyim ben hoca değilim tecrübelerim doğrultusunda konusurum
acilen 50mesajı at yoksa basın daha büyük derde girecek sami hocamız yardım eli uzatıyor tutmamak ayıp olmazmı
anlattıklarına göre işler basit değil okadar
|
Sagolasin Kardesim yazdigini uygulayacam yatmadan önce, ayatel kurusuyu hergün okurum neredeyse, ama is yogunlugundan yeterli okumadan zikir yapmistim ondan rahatsiz edildim anlamistim.
Kimseye anlatmam o ilk acemiykendi durumu anlayinca kendimde biraktim, sadece burada durumu acmadan yazmaktan birsey olmaz sanmistim baktim herkes azda olsa aciklamis birseyler.
Mesaj engeli olmasa hemen Sami Hocama yazacaktim ama doldurmakla ugrasiyorum, sirf engeli asmak icin sacma sapan yorum yapmakta istemedim.
Aynen durum biraz ciddi alistimda diyebilirim aslinda daha kötü günlerde gecirmistim.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
mezcelin-bezcelin berhetiyyeden 2 isim dir,okumasi oldukca tehlikeli oyle bir kac gun yada bir kac kez okunacak isimler degildir,bence dikkatli ol...
|
Tamam Hocam Sagolasin kitabimda gördügümden birsefer deneyim nabiz yoklayim dedim insallah su mesaj engelini asinca sizdeyim.