Alıntı:
Hafzmahmut Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten selam aleyküm kıymetli kardeşlerim,abilerim, ablalarim ve hocalarım.
İsmim Mahmut 20 yaşındayım hafızım 2 senede arapça tahsilim var. Bu ilmi öğrenip insanlara,büyünün bu kadar kolay ulaşabildiği dönemde sadece Allah rızası için yardım etmek istiyorum. Ailem bu konuda cinci mı olucan, sadece Allah rızası için bu iş yapılmaz başına belamı arıyorsun gibi laflar ediyor fakat ben yapmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilicek hocalarıma danışmak istiyorum. Yaklaşık beş altı saattir forumda geziyorum. Nerden başlamalıyım?
Cümleten hayırlı akşamlar 🤲
|
mürşid istiharesi
bir alan secmek sifa mi musallatmi vefkmi tilsim mi simya mi
sectigin alanda yogun arastirma konuya yatkin zikir konuda kendini gelistirmen gerekir en iyi kaynak elyazmalari olur arapcan varsa bulunmaz nimet olur sana ki bu dil bilgisi ile bircok havas islemindeki eksik ve saglam yontemi aanliz ede eede sifreleri cozersin dogru tekniki uygulamalri kesfedersin
her teknik herkesde ayni etkiyi vermez maya sinfarklidir niyeti tabiati vs
ay menzilleri
tutsuler
dualar
bunlara hakim olmak gerek
yani arapca bilmen seni oldukça one tasir istihare sonuclanana kadar arastirma ve denemelerle kendini gelistirirsin
kaza namazi orucun varsa onlarida kapatip nafile kerle tehhecud vs ile maneviyati guclendirebilirsin senin
gibi bir araştırmaci kardesin olarak bildiklerim bunlar ama rn idral tavsiye
ayni yer ayni zaman hep syni zikiri uzun sure cekmek yani zikrini iyi sec ve birakma corba da etme kolay gelsin