Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Biliyorsunuz Hatay hayalet şehir gibi oldu yaşam neredeyse minimuma indi ben özelikle bu yıkımın arkasında daha büyük felaketlerin geleceğini düşünüyorum yecuc mecuc, armegedon savaşını bekliyorum yer batmalarida bunlara ilaveten. Hayır sepetimizi doldurmanın şeytana sonsuza dek yüz çevirmenin zamanı geldi diken ustunde yaşıyoruz
|
Bunlar daha fragman bile sayılmaz...
Kıyamet alametlerini bilen bilir depremler savaşlar salgın hastalıklar...En önemlisi 3 büyük çöküntü arap yarım adasında doğuda ve batıda....
birinin yeri belli arabistanda 2. japonya olabilir çünki bilim japonyanın yok olacağini söyler 3. Abd olabilir büyük ihtimal...
Bizim satılmış medya bahsetmez abd nin basında demoklesin kıllıcı gibi dönen 2 büyük bela var...Biri san andreas fayı 3000 km uzunlugunda (dünyanın en büyük fay hattı)bize göre karsdan edirneye kadar tek seferde kırılacağı söylenir abd li jeologlar tarafından...Hatayda Maraşta 300 km fay kırıldı olanlar ortada 3000 km tek seferde kırılırsa abd nin dörtte birini götürür...İkincisi yellow stone yanardağı dünyanın en büyük volkanik dağı patlaması 20 yıl içinde olabilir diyorlar patlarsa san andreas fayınıda tetiklerse abd nin yarısını haritadan siler abartmıyorum....Bu patlamadan tüm dünyanın etkileneceği söyleniyordu...Buda batıdaki çöküntü olma ihtimali yüksek...
Kısacası belalarını bulacaklar az kaldı