Alıntı:
byemreoffical Nickli Üyeden Alıntı
açık konuşayım böyle beni korkutmalarına alıştım ilk başta hafif korkuyorum sonra geçiyor eskisine göre daha alışkınım ve kuran talebeliği yaptım bildiğim dua sure var korumamda var hadi işlemedi hz. süleyman tılsımı celcelutiye vs.demi işlemeyecek? hem işlemese bile ne olurki ölsem çarpılsam kaybedeceğim birşey yok
|
Bende 2009 dan beri kendileriyle çok samimiyim Büyü musallat hersey mevcut, ilk 4 sene zor geçti sonra senin gibi alıştım bende ciddiye almıyordum artık alıştım diye bu 1 sene öncesine kadar öyle gitti rahat davranıyordum. Bu yazın beni bir korkuttular neye uğradığını şaşırdım yeminle bağırarak kalkiyordum kabuslardan o derece kötüydü. Cinler neyden korkup korkmadığıni çok iyi biliyorlar haberin olsun bir hata yaparsın açığını ararlar sonra pişman ederler. Rüyamda başı kapalı cinler geliyorlar böyle ayakları kaz ayağı gibi öyle yürüyorlar hızlı hızlı cirit atıyorlar etrafımda tenha yerlerde. Yatağıma geliyorlar yüzümün dibinde bana bakıyor sağa dönüyorum eşimin üzerinde bambaşka seviyeye geçtiler. Gelenler resmen insana aliskan olmadığı korkuyu veriyor dikkat et.