Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Benim sevdiğim ve görüştüğüm biri vardı 2 ay önce hiçbir sebep yokken artık görüşmeyelim dedi. Öğrendim ki başka bir kızla tanıştırılmış ve bu 2 ay içinde nişan, nikah hepsini yaptılar. Canım çok yandı unutmak için günlerdir dua ediyorum esmalar çekiyorum ama yok… Ben bu kadar acı çekerken bana umut verip yarı yolda bırakan bu insanın sürekli mutluluk içinde evlilik haberlerini alıyorum çevremden. Aldığım nefes bile batıyor onu aklımdan kalbimden çıkarıp atmak istiyorum ama o kadar canımı yaktı ki onun bu yaptığı yanına kalmasın bana yaşattığını yaşasın bir gün beni anlasın istiyorum
|
Hoca değil büyücü arıyorsunuz sanırım siz ehli sünnet Vel cemaat bir hocaya gidip bu tip bir istekte bulunursanız teklifinizi geri çevirir zaten,dertlerim geçsin mutlu olayım isterseniz mutluluğu veren Allah(c.c)tır ondan mutluluk ve ferahlık isteyin o size aklınızdakilerden çok daha iyisini verecektir şüpheniz olmasın,içiniz daraldiginda inanarak “Hasbünallahü ve ni'me'l-vekîl” (Allah bize yeter, O ne güzel vekildir) deyin...