Alıntı:
Zavien Nickli Üyeden Alıntı
Bu rahatsızlığın empatisi yok. Çeken bilir. Şifa bulsamda boşa geçen ızdıraplı yılların acısı aklıma her geldiğinde yüreğim dağlanıyor. Çok zor çok. Bir rahatsızlıkta insan bedel ödeyince. 1 -2 cümlelik cevap onun kaybolan yıllarına hakaret edilmiş gibi algılıyorsun. Umarım cümleyi toparlayabilmişimdir. Şuan gene rahatsızlığım hatsafada.
|
Anlayabiliyorum seni kardeşim bende senin gibiyim benimkisi büyü sonrası oldu ama kalıntıları kaldı yani
şuanda şifa Allah’tan imtihanımız bu demekten başka bir şey gelmiyor elden hiç keyif alamıyorum artık bir şeyden yaşımda genç bu daha ne kadar böyle devam edecek diye de vesveseleniyorum korkutuyor beni bu yaz bir alimi evimde ağırlama fırsatım oldu çok değerli bir insandır kendisi bana okuduktan sonra tam dış kapının önünde bana dönüp aynen şöyle dedi içindeki düşüncelere fazla kapılma sahiplenme onları onlar sana ait değil o zaman anlayamamıştım ya çeken bilir ne diyosun amca diye içimden geçirmiştim ama haklımı haklı bizde bunu biliyoruz sadece kabul etmiyoruz kabul edip şifa bulabilmeyi Allah bize nasip etsin kardeşim..