Alıntı:
larasons Nickli Üyeden Alıntı
Kusura bakmayın da madem öyle sizin burada ne işiniz var ? Herhalde insanları korkutmaya geldiniz devamlı böyle uyarılarda bulunacak birisi çıkıyor konu açmak için açmışsınız resmen. Bir kere bunu göze alan insan sizi dinlemez çünkü zaten çok kez sizin gibi hiçbir tecrübeye sahip olmadan oradan buradan duydukları laflarla bu işe girmek isteyenleri korkutmaya çalışan insanlardan aynı cümleleri defalarca duymuştur ve duymasına rağmen bu olasılıkları göze alıp buralara kadar gelmiştir.Hayır anlamıyorum elinize ne geçiyor insanları korkutmakla ? forumda aynı cümleleri defalarca gördüm profiline bir giriyorum bunu yazan kişilerin bırak cin çağırmayı,deneyimi falan daha namaz kılmayı bilmiyor gelip nasıl namaz kılınır diye konu açıyor sonrada insanları bu şekilde korkutuyor sanki çok deneyimliymiş gibi deneyiminiz yoksa bilgi kirliliği yapmayın o yapmasa ben yapmasam etrafta bizi büyüden musallattan koruyan kim kalacak Allah aşkına.
|
Cinle ne işiniz var çokmu lazım cinle görüşmek... Davet vs mürşit olmadan yapılınca heves uğruna yapılmış yanlış birşeydir ve sonu iyi değildir arkadaşımız doğruları yazmış ne güzel çok korkmuyorsaniz ben davet ederim vs diyorsanız sitedeki davetlerden atayım ozelden zaten deneyiminiz ve mürşidiniz yoksa 2 hafta sonra mehdiyim diye dolasirsiniz bunlar öyle davet ettim hadi gelsin emrime girsin birlikte iş yapalım diye olmuyor imas hocamın olsun bu sitede birkaç kişi daha var bunların mesajlarını ne demek istediklerini anlayarak okursanız bu işin zorluğunu ve aşamalarını idrak edersiniz