Alıntı:
Bedevi1 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam her ikiniz de haklısınız. Gereğini yapmaya çalışacağım inşallah. Ancak işin içinde asla anlamlandıramadığım ve korkarım ki cinlerle ilgili bir mevzu da var. Karşı taraf üzerinde. İnanın çok kafam karışmış durumda. Bu kafa karışıklığı da insanı maalesef hataya sürükleyebiliyor, Allah’a sığınacağım. Özel mesaj ile hocalarıma ulaşmayı amaç edindim ancak mesajlarım da bir bir silindi. İnşallah ulaşacağım.
|
Diger konularina yorum yapmaya calisin belki o yaptirdiginiz vefk yuzunden birlikte olsaniz dahi omur boyu mutsuz olma durumuzu dahi var size bu hacetiniz icin salavati meculeyi oneriyorum cok etkilidir ama hayirlisiyla demeyi unutmayin birde tovbe etmeyide unutmayin rabbim affetsin insallah
Alıntı:
Bedevi1 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam her ikiniz de haklısınız. Gereğini yapmaya çalışacağım inşallah. Ancak işin içinde asla anlamlandıramadığım ve korkarım ki cinlerle ilgili bir mevzu da var. Karşı taraf üzerinde. İnanın çok kafam karışmış durumda. Bu kafa karışıklığı da insanı maalesef hataya sürükleyebiliyor, Allah’a sığınacağım. Özel mesaj ile hocalarıma ulaşmayı amaç edindim ancak mesajlarım da bir bir silindi. İnşallah ulaşacağım.
|
Cinle ilgili bir durum varsa karsidaki kiside daha sonra konusup birlikte yardim almayi deneyebilirsiniz