Alıntı:
YalnizKurt68 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm
Esimle ayrilmadan önce akrabalarim tarafindan üzerimde tasimam icin muska verilmisti, eski esim bana büyü yapiyordu ona karsi yaptirmislardi aradan zaman gectikten sonra merak edip acip baktim anlamayinca cami Hocasina göstermistim, Hocamda Ayetel kürsüyü tersten yazmislar imha etmek lazim demisti.
Tersten yazildigini duyunca köt olmustum pek hayir olacagini sanmiyorum bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi hep aklimda merak ediyorum tam olarak niyetleri neydi.
|
hem büyüdür hemde kesin kati külliyen küfürdür,niyetletini bilnrk zor ama hayirli bir niyet olnadigi kesin...
Alıntı:
YalnizKurt68 Nickli Üyeden Alıntı
Insanin kani donuyor resmen bu dünyada kimseye güven olmuyor namaz kilan kisi bunu yapanlar kimseye güvenmeyip yalniz kalmak daha hayirli benim icin.
|
namaz kiliyor diye illa dürüst olacak diye bir şart yok kimsenin kildigi namaz tuttugu oruc sizi aldatmasin diye buyruluyor
İmamı Şafi ra.
|