Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hangi varlik oldugunu aciklarmisiniz cevap bekliyorum burda tamam hocam ilminize saygim sonsuz kusura bakmayin saygisizlik ettiysemde ben anlicagimi anladim istemeden rahatsizlik vermisim bu sekilde aciga cikmasina da sevindim yalniz varlik konusunu aciklarsaniz cok sevirim
Valla benim kapasitem ve benim hayatta yaptiklarim senin basaramicagin kadar uzak ama bu olay olmasina sevindim bazi seyler aciga cikmis oldu
Benimle muhattap olmassan sevinirim
|
ben hoca degilim bilakis imas hoca da kendine hoca degil ogreenci olnaya calisiyorum diyor ben ogrenci olamadim daha
varliktan kasti art niyet veya derin değil biraz bizlerin anlaycagi sekilde espiri yapti zannimca
bilakis imas hocamla arada konusuruz kendisinin mizaci sert olsada bazen boyle kankalari cikabiliyor tabi iyi niyetini suistimal etmeden iletişim de kalmak da onemli darlamamak lazim misal uzun yazıları sevmez hocamız karışık olmasini da sevmez vs bana farketmez dileyen diledigi sekilde konuşsun haddi aşsa bile tartismam.iletisimi keseriz nolcak site büyük bir konuda mi takilip kalicaz