Alıntı:
Aynel Yakin Nickli Üyeden Alıntı
Yaptırdığın işlem tutsada tutmasada hem sana hemde hakkında işlem yapılan kişiye sıkıntı verecek bunu belki şimdi değil ama yıllar içinde yaşayıp göreceksin, yıllardır yaptığım araştırmalarda şunu öğrendim tesir eden büyülerde birkaç yıl içerisinde kanser ve benzeri hastalıklar beyinde tümör vs sebep olup kişinin ölümüme yol açıyor yada azap dolu bir hayat
Büyü bu yüzden yasak
|
Sevgili aynelyakin hocam bu büyü yaptıranlar elbet çeker burada olmazsa orada ama ben 25 yıldır bana büyü yaptıranların hiç sıkıntı çektiğini görmedim ne hikmetse ben en ufak bir günah işlesem faturası ağır oluyor kim bana nekadar kötülük etse büyü yaotirsa sanki ödüllendiriliyor gibi hayatları çok güzel hiç dert sıkıntı hastalık çekmiyorlar Allah tan Allah a inancım varda üzülme Rabbim onların azabını geciktiriyor sa siddetlendiriyirdur diye avutuyorum kendimi ya bide büyü yaptıranlar açık açık ima etmiyorlarmi büyücülerle o kadar çok güveniyor larki herşeyi onlara yaptırabikecekkerine çok inanıyor lar