Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Yazık kendi nefsani arzularınız için insanları sıkıntıya sokuyorsunuz bu nasıl vicdan anlamıyorum birde anlatıyorsun bu gibi olayları değil burada hiçbir yerde hoş karşılamazlar yazık size ne yazık ki kendiniz için hayırlı olanı değilde şer olanı seçip insanlara büyü yapıyorsunuz heleki şehveti arzular için
Büyü yapanın ve yaptıranın yeri hiç kuşkusuz cehennemdir
|
bende sana üzülüyorum tovbe eden büyücü yokmu 4 buyuk halife süt gibi bebeklikten yasliliga temiz miydi islamiyet tovbe ile arinmadilarmi?
tertemiz olan peygamberimiz bile tovbeyi surekli yapardı
kul gunaha girmesi ziyan ama tovbe etmemsi şirke bile surukler Allah in rahman rahim gafur tevvab afuv isimleri ile tum mahlukata tesir ederken celp yapan kulin tovbesi mi kabul olmaycak kesinlikle yeri cehhennemmi.olacak bak sen bu mesaji attiginda tovbe ettim ve ciddi sorunlar olusmazsa ilerde kendisinden kula hakki istemeyi deneycdm diyor yıkıcı olmak en kolayi yapıcı olmak en zoru sizde cahil degilsiniz allah bu isimlerinden haberdarsaniz insanlari umitsizlige suruklemeyin en buyuk gunahlari dahi affedecek comerrtlige sahip allah var ve onun izin verdiği disinda kimse şefaat edemez umarim anladiniz demek istedigimi...