Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim enerjine hayranım her konuda muhakkak espiri yapıp olayları baya basite indirgemeye çalışıyorsun İmas abi de sabırla seni kırmamaya çalışıyor ama ben çok ciddi şeyler yaşıyorum ve kendi açtığım konuyu takip etmeye çalışıyorum müsaaden olursa! özelden yaz da ben de ciddi meseleme döneyim ayrıca senin sıkıntı yaşadığını bile düşünmüyorum zamanın bol belli ama ciddi sıkıntılar yaşayan insanlara biraz saygın olsun ben burada mantıklı öneriler yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum senin olayları dalgaya vurmanı değil
Son cümleni anlayamadım abi imzandaki isimler ne demek bilmediğimden soruyorum..
|
Ben uzun zamandir imas abiyi takip ettigim icin arada espiri yapiyorum aramizda sorun oldugunu dusunmedim yasininda buyuk oldugunu bildigim icin bir abi olarak gordum imas hoca zaten soyler bir sikinti oldugunda diye dusunuyorum ki ben bilgi edinmeye calisiyorum espiriylede olsa sıkıntim olup olmadigini bilemezsiniz boyle disardan bakipta hadsiz hadsiz yorumlarda bulunmayin bir daha uyarmak istemiyorum