Havas hocasına vefk yaptırmak
Cümleten selamın aleyküm havas okulu ahalisi. Bir süredir anonim olarak forumda gezinmekteyim ancak bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım.
Sizlere bir konuda danışmak ve bilgi sahibi kardeşlerimden ve hocalarımdan fikir almak isterim hayırlısıyla.
Bir kaç ay önce akıl almaz ve çok ani bir şekilde gözümden sakındığım kız arkadaşım benden ayrıldı. İletişim kurma çabalarım maalesef ki nafile oldu ve ben de daha fazla üstelememe kararı aldım. Dışarıdan bir kaç hoca ile iletişime geçtim ve konu üzerine sohbet edip bakım yaptırdım ancak tahmin edersiniz ki çoğu sadece para kazanmak amacında.
Vel hasıl kelam neticede bir hocada karar kıldım çünkü yaptığı bakım ve söyledikleri samimi geldi. Bakımda gerek ben gerek kız arkadaşım hakkında tatmin edici şeyler de söyledi.
Bu noktadan sonra muhabbet işlemi için okumalara başladı ve bitirince kargomu gönderecek inşallah. Sizlere de danışmak istiyorum benim yaşadığıma benzer tecrübeniz oldu mu? Olduysa ne şekilde gerçekleşti, elbetteki olumlu yahut olumsuz her şey için hayırlısı böyle olmuş diyeceğim ben de.
Bir de yaptırılan işlem hakkında detay bilgi verilmemesi daha doğru olurmuş. O şekilde duydum. O nedenle affınıza sığınarak içeriği belirtmedim.
|