Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
şu yakma işine cok takiliyorsunuz,her okudugunuz sure veya ayeti yakacak zannediyorsunuz,en azili kafir insani bogan yakan ayet sure varmi? bak gecen gün hollanda ve isvecte kafir çatir çatir kurani kerim yakti yandimi o kafir,insani bir kanara koyduk zehirli atesten yaratilmis varligi yakacagiz saniyorsunuz....
|
Olsun onlarda bulur belasini yakinda ben inaniyorum yancaklar en azili insan firavundu onu sinekler maglup etti belki cok buyuk seylerede gerek yok rabbim gerekirse sinegiylede helak eder
Alıntı:
şu yakma işine cok takiliyorsunuz,her okudugunuz sure veya ayeti yakacak zannediyorsunuz,en azili kafir insani bogan yakan ayet sure varmi? bak gecen gün hollanda ve isvecte kafir çatir çatir kurani kerim yakti yandimi o kafir,insani bir kanara koyduk zehirli atesten yaratilmis varligi yakacagiz saniyorsunuz....
kardeş kardeş yaşiyorsunuz baris icinde daha ne istiyorsun
|
Kafirlerin gecmesine meval vermiyorum hocam iste uyanik muslumanim ama kendime hayrim yok🤣
Alıntı:
kardeş kardeş yaşiyorsunuz baris icinde daha ne istiyorsun
|
Aramizi yapmaya calismayin hocam bana cok ettiler affetmem zor bu saatten sonra sanki sevgilime not yaziyorum tovbe tovbe🤣🤣🤣