Alıntı:
Aysnrakcy Nickli Üyeden Alıntı
Mesaj göndermişsiniz cevap veremiyorum.
Mmm sorun bazı rahatsızlıklarım vardı bunlar geçti
|
Doktorunuz uzun uzun bakmış anlaşılan 😀
Alıntı:
Aysnrakcy Nickli Üyeden Alıntı
Muhtemelen bazen bilinç düzeyinde fark etmeden bunu yapmış olabileceğini düşünüyorum. Yani baktığının kendi bile farkında olmadan. Saçma geliyor kulağa ama bir yanım böyle daha derin bir anlam buluyor bilmiyorum. Her şey benim için çok anlamlı bu da öyle olsun istedim sanırım belki de.
Derin yürekli bir adam değil yufka yürekli mi yani ? Başkalarından da bir şey duymuş olabilir misiniz? Bu da öyle olsun istediklerinizden mi acaba? Öyle olsun diyince öyle oluyor mu? Öyle olsun diyorsanız öyledir belki. Öyle mi sizce ?
Tam tersi hiç yakışıklı değil sen bende ne buldun gerçekten bile dedi dfjj evli olmasının aramızda bir şey olmamasının da benim görmem gereken bir anlamı vardır muhakkak. Bu arada hayır sizin yerinizde olmak istemezdim.
|
Ben de istemezdim. Çünkü hiç heyecanlı değil. Merak etmiyorsun yani. Sadece bekliyorsun. Ama arada gülmeyi ihmal etmemek gerekiyor yanii.
Derin yürekli bir adam değil yufka yürekli mi yani ? Başkalarından da bir şey duymuş olabilir misiniz? Bu da öyle olsun istediklerinizden mi acaba? Öyle olsun diyince öyle oluyor mu? Öyle olsun diyorsanız öyledir belki. Öyle mi sizce ? Ben de benim yerimde olmak istemezdim. Çünkü hiç heyecanlı değil. Merak etmiyorsun yani. Sadece bekliyorsun. Ama arada gülmeyi ihmal etmemek gerekiyor yanii. Ama tek başınayken yoksa deli derler adama. Ben birini beni anlayacak hale getiririm. O her şey sonra anlar zaten. Anlatmayla uğraşmam. Bu daha zor ama kolayla işimiz olmaz. Bu arada gece attığım entryden sonra çok mutlu oldum
Anladın? Hem yazıyorum sonra mutlu oluyorum. [Yukarıdaki cevabı düzelttim]. Yakışıklı değilse, aşkın gözü kördür derler
bu sözün aslı varmış ahahhaha. Yanlış anlama aşkın
Nedense sizi hiç tanımadığım halde çok tanıdık geldiniz. O yüzden çok yorum yaptım kusuruma bakmazsinız değil mi? Çünkü buradan da bir senaryo çıkabilir belki? Spoiler vermemek lazım.