Alıntı:
alanya35 Nickli Üyeden Alıntı
Arekadaşlar hepinze selamlar saygılar diğer hesabımı unuttum pc formatladığım için gitti
yeni değilim neredeyse 1.5 senedir forumu takip eder en az günde 20 sayfa okurum gelelim sorumuza
arkadaşlar gerçekten çalışan bir tertip önerebilecek varmı cin daveti üzerine açılan konulardaki davetleri eksiksiz yaptım fakat sonuç alamadım senden kaynaklıdır demeyin sakın yazılan ürünleri tütsüleri sıvıları bile internetten getirip o şekilde uygularım çoğu uygulamanın çöp olduğu kanaatindeyim
akıl vermek için çıkıp yorum yapanlara cevap bile vermiycem herkezin düşüncesi kendisine dir ben tüm yolları denemiş fakat sonuç alamamış bir kul olarak cin ler ile anlaşma yapıp bu şekil de yoluma devam etmek istiyorum
şimdiden teşekkür ederim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
|
Göz perdeniz açıkmı?,sitedeki tüm davetleri yapıp bişey gormediyseniz sizde bir eksik vardır korumasız olarak davet yapmaya çalıştıysanız üzerinize musallat almış olabilirsiniz, Teheccüd kılarken veya gece zikir çekerken dahi çevremdeki ruhanilerin enerjilerini hissedebiliyorum davet yaptığınız halde başarısız olmanız garip cidden ama cin daveti keyfi olarak yapıldığında lüzumsuz ve zararlıdır imanı muhafaza etmek zordur