Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
Görücü usulü evlendim elimden geldiğince eşime destek oldum iftiraya mağruz kaldım eltilerim kendi namuslarina laf ettiler sonra benim üzerime attılar Allah korusun kimsenin hayatına dil uzatmadım laf götüren yalan soyleyen eşim ve onlarken benim üzerime attılar evde yapayalnızım eşim bugün izinliymış öğlen ailesinin evine gitti saat 17.30 geldi 30 dk önce ailesiyle konuştu yine onlara gitti. Bakkk senin eşin seni terk etmiş.. benim eşim ailesinin için sürekli küsüyor evde huzur bırakmadı tek başına yalnızlık yaşıyorum aileme gitmeme izin vermiyor komşuma gitmeme izin vermiyor ailemle konuşmama izin vermiyor onlar ararsa faturamı kapattı arayamıyorum 4.5 aylik hamileyim üzülüyorum surekli Allah'la ben. Kalk haline şükret seni sevmeyeni yüreğinde taşıyanı da ne bileyim.. Allah varken fani için üzülmen tuhaf dünyanın sonu değil kendine planlar yap gez dolaş takıntı yapmışsın komiksin kalk toparlan abi dünyanı değiştir. Sevdiğin olursa evlenirsen ailenin isteklerini öne koyup karşındakini yok sayma..
|
Ya bunlar nasıl insanlar ya iftira atmışlar sana hamile olmasaydın boşan derdim kardeşim böyle insanlarla aynı çatı altında olduğuna üzüldüm Allah yardımcın olsun