Helallik uygulaması
Euzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi rabbil alemin vesselatu vesselamu Ala Rasulüne Muhammedin ve Ala alihi ve sahibihi ve sellim
Allah ım benim eşimin çocuklarımın soyumuzdan ölmüş ve sağ olan tüm ehli imanın tüm hata ve günahlarımıza kefaret olması çocuklarımızın kardeşleriyle birlik olmasına yüzlerinin gülmesine senin razı olduğun yolda mücahit ve mucahidelerden olarak yaşayıp ölmelerine, benim ve tüm saydığım kişilerin hertürlü bela, musibet hastalık virüs ve nazarlardan korunmalarına vesile olması niyetiyle
Allah'ım benim,eşimin adem a.s kadar soylarìmìzìn zürriyetimizin, anne ve babalarımızın kardeşlerinin eş ve çocuklarının, kardeşlerimizin eş ve çocularının, kaynana ve kaynatalarımızın, uzak ve yakın tüm akrabalarımızın, soyumuzdan ölmüş ve sağ olanlara tüm insanlara mal ve miras üzerine veya her hangi bir sebeple okuduğumuz, okudukları lanet, beddua, kahir, intizar, ah ve hak haramlıklarına,
kötü söz ve kötü dualara küfür iftira ve kınamalara kefaret olması bizim ve tüm saydığım kişilerin okuduğumuz ve okudukları zehir zıkkım olsun, ben yiyemedim sizde yiyemeyin, çoluk çocuğunuzdan çıksın ağzınızdan gelsin burnunuzdan gelsin boğazınızda kalsın, evinize giremiyesiniz, o evde huzur bulamayasın,evinde oturamayasın, evinden çıkamayasın, evlatlarindan ciksin, evlatlarınızın murvetini görmiyesiniz, evlatlarınızın yüzü gülmesin, eşinle bi araya gelemiyesin yediğiniz içtiğiniz yaramasın boğazınızda kalsın şişip kalasınız yediğinizden içtiğinizden hayır göremeyesiniz gibi tüm lanet ve beddualara kefaret olması ve akrabalarımızdan fakir,
yetim, öksüz gariban, güçsüz olanlara, yada baba ve annesi ölmüş olup, caresiz olanlara veya hakkı olanlara, miras hakkını vermeyip zulmetme, miras mallarını yeme ve bu zulümlerle onların bedduasını alma günahlarımıza kefaret olması niyetleriyle, Allah‘ım sadece senin rızan için
(YAPACAKSANIZ NİYETLENİN)
1-Niyet Ettim İstigfar cekmeye
Tevbe ettim estağfirullah ya Gaffar
(1000 defa)
2-Allah’ım; ben tüm bu saydığım kişilere ve tüm insanlara, dünya ve ahiret tüm haklarımı sadece senin rızan için
Helal ettim şahit ol ya Rabbi.
.
|