Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Var mıydı bir düşmanınız büyüden şüpheleniyor musun ehil bir hoca bulup bakım yaptırsan diycem de boşanmışsınız nikah düşmüş önceden bakım yaptırdın mı olabiliyor bazen böyle şeyler
Kardeşim bak sana bir tavsiye vereyim şuanda yaşadığın acıyı bir sen bilirsin içinde kopan kıyameti sen biliyorsun biz böyle oturduğumuz yerden konuşuyoruz sen beni samimi bir kardeş olarak dikkate al ve en azından şu yolu dene
Acını unutma ama ertele bak bu cümle çok önemli bir cümle doğru anlayıp doğru uygulamayı yaparsan rahatlarsın misal aklına mı geldi kabul et acını ama başka bir şeye yönel kafanı dikkatini verebileceğin başka şeyler olsun o mu aklına geldi açıp şarkı mı dinliycen en damarından yapma onun yerine aç hareketli bir şey dinle o acıya yokmuş muamelesi yap sosyal medyada hesabı mı var sürekli takip mi ediyorsun yapma kapat tüm sosyal medya hesaplarını ve bakma ona gözden uzak olan gönülden de uzak olur acını ertele psikolojini buna alıştır
Ben bu yöntemle yıllar yıllar evvel önce yaşadığım beni derinden etkileyen acıları ertelemişim şimdi fark ediyorum şimdi o acıyı çekmek istesemde eskisi kadar acı vermediğini hissediyorum Telefonumda çok sevdiğim birinin resmi vardı kardeşim sürekli bakıp dururdum beni çok mutlu ederdi sonra bir gün baktım ki olmuyor silmek istedim ama kıyamadım ne yaptım biliyor musun binlerce saçma sapan foto çektim ve ona ait olan resim üst tarafları çıktı ve yıllarca o resme denk gelmiştim diye üst taraflara çıkmadım telefonda bir ara kendimle inatlaştım kaç gün dayanabilirim diye iradem güçlüdür bir gün 10 gün 1 sene derken yıllar olduğunu farkettim ve geçenlerde acımın hafiflediğini hatta hiç acı vermediğini hissettiğimde dönüp bakmak istedim ama bu sefer de hiç içimden gelmediğini fark ettim bu işler böyledir kardeşim
|
Gerçekten doğrudur. Ama işte derdi çekene sor diye bi laf var. Öğüt vermek kolay ama tutmak gerçekten zor. İmtihandır yaşayacaz mecburen. Eğer biri bişey yaptıysa büyü falan zaten helak olur hepsi birden. Bekliyorum sadece ne yapıyım bilmiyorum