Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Melankolik hale giriş yapmışsın bak hasta edersin kendini yapma seni istemeyen biri için yıpratma kendini güçlü dur kaçan kovalanır
Bu işler maalesef böyle ilişkiler içinde dizi film çekmeye bayılıyoruz bu zamanın en büyük sorunu bu kimse vazgeçilmez değildir önce bunu hissettir ona sonrası zaten hallolur psikolojik gerçekler var kardeşim sen seviyorum ölüyorum bitiyorum dersin o seni cepte bilir güçlü dur düşme senin sevginin kıymetini anlamamış bir insana verilebilecek en büyük ceza unutmaktır unuttuğunu hissettireceksin sonra bak bakalım noluyor
Kendini hangi konuda haklı görüyor geçimsizlik mi vardı kaç yıldır evlisin kaç yıldır sıkıntı var ayrıntı ver de ona göre konuşalım
|
Aslında haklısın. 5 yıl evli kaldık. 4. Yılda dava açtı. İllaki sorunlarımız oluyodu fazlaca ama ayrılmak falan aklımın ucuna dahi gelmezdi. Haklı gördüğü konu aileme sorsan eşimi üstün tutmuşumdur hep onun yanında olmuşumdur. Eşime sorsan hep ailemi seçmişimdir onların yanında olmuşumdur. Arada derede olan bana oldu yani. Vazgeçmiş gibi mi yapayım yoksa gerçekten mi vazgeçeyim. Gerçekten vazgeçebilsem bir yıldan fazla oldu çoktan başarırdım zaten sorun da kalmazdı. Yaşım 38-39 a girecek. Beni bitirdi yani. Bu yaştan sonra tekrar birini sevebileceğim birinin aklımı gönlümü tekrar alması olasılığı yok. O benim hayallerimin kadınıydı her yönüyle. Merhamet yokmuş bunda. Artı o çevresindekiler ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım boşan çekme falan filan destek oldular maddi manevi. Hiçbirine hakkım helal olunmaz. Ve acımıyo dahi bana. Kendini o kadar haklı görüyo ki, haşa sanki peygamber