Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Psikolojik yardım al kardeşim ona ait yada hatırlatacak her ne varsa kurtul spor yap arkadaşlarınla daha çok zaman geçir çeşitli aktivitelere katıl bak deprem oldu insanlar evlerinden canlarından mallarından oldular bol bol haline şükret nasıl başlarsan öyle gider Allah daha büyük dert vermesin aklını başına al bak zor zamanlar bunların geçeceğine inan
Ha eşin seni seviyor mu şuan yoksa özellikle boşanmayı o mu istedi hala bir yol olduğuna açık bir kapı olduğuna inanıyorsan duygularından bahset bir şans daha iste ama eşin reddediyorsada artık kabul et
|
Boşanmayı o istedi. Beni sevmediğini söylüyor artık. Beni yaşarken öldürdü resmen. Spor mu arkadaş mı. İşe gidip geliyorum. O günden sonra yüzüm gülmedi. Bir gram yol yok. Sadece celp falan işte işe yararsa oda.
Alıntı:
havas22 Nickli Üyeden Alıntı
zor konu.ama nasipden öteye gecilmiyor
|
Allah sizi inandırsın yemek yok içmek yok uyku yok gülmek yok. Ve bunları biliyor..defalarca söyledim. Beni ne hale koyduğunu anlattım. Ama kendini haklı görüyor sadece. Bakın bu depremdeki o videolara dahi tam anlamıyla odaklanıp üzülemedim bile 😔😔