Alıntı:
Bilgelik Nickli Üyeden Alıntı
selamunaleyküm ben kendimin ve çocuklarımın hem akli hem bedeni kuvvetimizin artması hiçbir işe yetişemiyorum çocuklarım da sanırım bana çekmiş aşırı uyku hali ve ağır uykumuz var bir de ahlakımız güzelleşsin hani yapamya çalışıyorum ama kalbim de istesin hayrı ben Allah korkusunda kendi nefsimle ters düşerek yapıyorum ki istiyorum klbim özünde kendi güzel olsun çocuklarım çabul manipüle oluyor bundan kurtulmalarını istiyorum özellikle şer güçler tarafından büyük oğlum israille neden birlik olmuyoruz bu menfaatimize daha uygun diyor o kdar yani oysaki ben siyasetten uzak güzel bir insan olsun istiyorum normal gençler gibi arkadaşlarıyla sopet etsin dışrı çıksın biraz gülsün istiyorum ona göre bunlar boş iş kardeşleriyle bile böyle neyapacağımı şaşırdım beni dilemiyorlar bir yardım ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim
|
Evladını sen iyi etmeye çalıştıkça kötüye gider,ellerini açınca evladın için şunu söyle sadece ; Allahım üzerindeki kaza bela musibet ve şerri def eyle,çocuklarımın neye ihtiyacı olduğunu bilmiyorum sana havale ediyorum sen hayırlısını nasip eyle.. amin
Kendin içinde Allah esmasını zikret karıştırma başka bi esma zikri,Sadece "Allah Allah Allah" diye zikredeceksin günlük 1000 tane