Alıntı:
Ahmetbayrak60 Nickli Üyeden Alıntı
Eşim dediğim hayallerimin kadını dediğim ikinci evliliğimi yaptığım kadın benden boşandı. 1,5 yıldır elimden geleni yaptım ama birlikte ölmek yaşlanmak hayalleri kurduğum kadın beni yarı yolda bıraktı. İçkim kumarım yok. İçip içip gelip dövmedik. Asla ihanet etmedim. Tek suçum ailemin sözlerini dinlemek onlara hürmet etmek.
Nefes almakta zorlanıyorum
Yemek yemekte zorlanıyorum
Uyumakta zorlanıyorum
Yaşamakta zorlanıyorum
1,5 yıldır bu böyle. Bir defa kolumu kesme noktasına geldim. Bir daha gelmekten korkuyorum. Allah merhametsiz kulu ile imtihan ediyo beni. Aklımdan kalbimden atamıyorum. Namazlarımı kılıyorum dualarımı ediyorum ama içim daralıyo. Çıkış yolu bulamıyorum. Sadece ama sadece onu diliyorum onu istiyorum dualarımda. Hayırlıysa da hayırsızsa da onu istiyorum. Bunaldım daraldım. Benim için dua eder misiniz. Ondan başka devâ yok bana. 😔😔😭😭
|
Allah yardımcınız olsun zor bir durum lakin bu durumun acısıyla büyü ve şirke düşmeyin zaten hiçbir faydası olmaz celp konusunda kendinizde tecrübe etmişsiniz zaten kalpleri ısındıran Allah(c.c)tır ondan isteyin ümitsizliğe kapılmayın ve nasipte ne varsa o olur ne bir eksik ne bir fazla bunuda unutmayın, insanların hayatları boyunca hayatlarına birçok insan girer ve çıkar bunu kabullenmemiz lazım birinin gelmesi onun gideceğinin en büyük delilidir eşinizin gitmesi cidden çok zor bişey insan yemekten içmekten uykudan soğuyor bu dönemde Allah(c.c) a sarılın sevginizi ona gösterin eğer nasibinizde varsa eşiniz geri döner ihlâsla ve tövbeyle dua edin