Alıntı:
Batur Nickli Üyeden Alıntı
Kendi yaşadığım mevzu ve benzeri vakalardan gördüğüm şu:rukyeciler havasçıları islam dışı yöntemlerle iş görmekle , bir nevi cincilik,büyücülükle ihtam ediyor. Havasçi gecınenlerden süru sepet pislik,sahtekar var bu gerçek ama benim gördüğüm rukye işi hâşa yanlış konuşmayayım ama ayağa düşmüş gibi.Sen musallatı tekte çıkartamadıktan sonra.Mahvolmuş adamı on kere okumaya çağırdıktak sonra,işin ücret boyutuna hiç girmiyorum hadi onu alacaksın tamam ama ben cildiyeciye gitsem adam beni 30 kez muayenehanesine çağırsa işkillenirim.Sen ücret aldığın adami 30 kere okumaya çağırırken bu vebal değil mi?
Kur'an şifanın yagane kaynağıdır ama okuyan salih bir zatı bulmak mesele
|
Bazen vesvese uzun suruyor insanda o yuzden okumalar uzun surebiliyor bazende imtihan olarak o kisinin onu yasamasi gerekiyor mesela benim tanidigim bir hoca vardi melekette simdi vefat etti ben gitmedim bizim akrabalar taniyor mesela onun kendine havasci dedigini hic duymadim cin aldigini falanda duymadim ama o islerde cok yuksek bir ilme sahip olduguna eminim mesela o kisinin yazdigi vefkleri gordum uzerine notlar vardi mesela dilekce ayetleri sandik ayetleri diye notlar yazmis mumkun degil bunu yuksek ilim sahibinden baskasi bilemez yani bazilarina kendisine hoca diyor havasci demiyor bazilari ben havasciyim diyor hicbir ilim ve ozelligi olmuyor