Alıntı:
Nasimi Nickli Üyeden Alıntı
İlk şuna açıklık getireyim. Musallat büyü dışında geldiyse gunahlardan açık olan kapıdan gelmiştir. Günahlardan gelen musallatlar vücudun belirli yerlerine yerleşir ve oradan başka yere hareket etmez. Yer değiştirme olmaz. Kafaya geldiyse ordan kalbe inmez, kulak arkasına geldiyse ordan mideye gelmez. Ancak ve ancak temizlik yapılırken kontrollü bir şekilde varlık yardımıyla hareket ettirilir ve bedenden alınır.
Karın şişligini kişi kendisi anlar zaten. Bir fiziksel hastalık mı, gaz birikmesi mi, yada mussllat etkisiyle mi şişti orası sizde.
|
Anladim hocam bilmiyorum ama boyle gaz sekilde hissediyorum ben yani boyle bir gaz kutlesi hareket ediyor gibi o zaman tovbelerimi arttirayim cunku sanirim bir kac tane var bende artik neden geldiklerini allah bilir sagolun hocam allah razi olsun ama dua okudukca karnimda gurul gurul ses geliyor artik enerji cikisimi oluyor ne oluyor bilmiyorum sagolun allah razi olsun bilgilendirdiginiz icin
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben azap etmekten yana degilim,çunku azap etmek bir çözüm degil,azap etmek vücuda sıkıntı vermekten baska işe yaramaz
|
Anladim hocam biliyorum oncedende uyarmistiniz zaten su an icin yapabilceklerim bundan ibaret bendede gerekli ilim yok ne yapalim allah buyuk