Merhaba herkese 3 yıl önce duruo dururken ayaklarım kırıldı bundan öncesinde de travma yaşayıp ağır antidepresan kullandım yıllarca hortlak gibi yaşıyordum kabuslar hergün çığlıklar tevbe edip namaza başladım çok dua ediyordum çok ağlıyordum yalnız bırakılmıştım sevdiklerim ailem tarafından, Sonra bir gün Yatağımda Muskalar buldum tahmin ettiğim kişi beni doğuran kişi yapmış sözde iyi niyetle maffetti hayatımı zulumleriyle neyse merhum memişoğlunun anlattığı tertipleri yaptım sonra yaktım suya soktum küllerini topraga döktüm okunmuş sular yaptım içtim 7 gün boyunca ama hala uyuyamıyorum dalmaya çalışınca boşluktan düşer gibi oluyorum kalp çarpıntı ilacı kullanıyorum faydası olmuyor kuran okuyunca ağlıyorum hala ölmek istiyorum sürekli dinden çıkma delirme isyan durumları da oldu. Napabilirim nasıl kurtulabilirim. Bu arada ölmek daha iyi dedim Antidepresanları bıraktım 1 yıldır çunku 30 kg aldırmıştı. BANA YARDIMCI OLABILECEk Biri var mı akrabam birini tavsiye etti goruşmedim guvenmedim hemen engelliyorum kimseye guvenim yok.
Niye kurtulamıyorum musallat mı var uzerimde 14 senedir dulum bekarım evlenemedim ne yaptıysam böyle işte hala ölmek istiyorum Allahtan korkmasam, bu acılara dayanmak çok güç
Özelden kime yazabilirim bunun için mesaj hakkı mı doldurmalıyım