Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Anladim hocam hayir olsun insallah sorumu sorabilirmiyim musaitseniz
|
Hocam ben uzun sure uzerimdekilerle mucadele halindeyim .uzun suredir girdigim yogun caba halinin sonucu olarak bana iyi gelen ve beni iyi hissettiren bazi ayet ve dualari tecrube ederek buldum yada tamamen rabbim yardim etti diyelim buraya kadar sorun yok son bir iki gundur zikir yaptiktan sonra vucudumda rahatlama hafifleme hissediyorum musallatin bedenimden ciktigini hissediyorum ama abdestli yatmama ve korunma dualari yapmama ragmen sabah geri geliyorlar yani musallat vucuttan ciktiktan sonra geri donmesinin sebebi nedir beden zayif oldugu icinmi geliyordur yoksa kisinin uzerindeki buyu yada her ne sebepten geldiyse o daha bozulmadigi icinmi geliyordur sebebi merak ediyorum hocam bedenden cikmalarina ragmen neden tam olarak gitmiyorlar
Hocam birde ikinci olarakta gecen hafta 2gun sabah aksam hizbul sakran okudum ama aksamlari cok saldirdilar yani ayagim ustu feci halde uyustu boyle sanki ustune okuz oturmus gibi hissettim felc olcagimi falan dusundum bacaklarimin yani benim sormak istedigim hocam hizbul sakrandan dolayi kisi musallat kapabilirmi yani boyle bir sey mumkunmu yoksa tamamen kisinin ustundekilerin rahatsiz olarak yaptiklari bir durummu okumak istiyorum ama baska musallat durumu olursa diye korkuyorum hizbul sakran tamamen zararsiz bir duamidir o acidan .