Allah yardımcınız olsun, ben de bu siteye yeni üye oldum, derdime buradaki değerli hocaların paylaşımlarını okuyarak derman bulmaya çalışıyorum. Ama @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanın paylaşımlarına bakmanızı tavsiye ederim. Şimdilik onları biliyorum.
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hayır degil guvenilir falan yanina cin yollamak ne demek gercek ilim sahipleri inandirmaya calismaz yok sana cinimi yollayim bir goz kirpsin gelsin tovbe ya sinirlendim
Anladim hocam yasin ve bakarayi biliyorum mulku ilk kez duydum iyi geldigini sagolun
Anladim hocam yasin ve bakarayi biliyorum mulku ilk kez duydum iyi geldigini sagolun
|
Allah yardımcınız olsun, ben de bu siteye yeni üye oldum, derdime buradaki değerli hocaların paylaşımlarını okuyarak derman bulmaya çalışıyorum. Ama @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanın paylaşımlarına bakmanızı tavsiye ederim. Şimdilik onları biliyorum.
Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
Çalıştıgım yerde bir arkadaş işbaşı yaptı namazını kılıp zikir çeken biri..Başımdan geçen bikaç şeyden bahsettim bana bakım yaptır seni dayıma yönlendiriyim dedi aradı konuşturdu beni telefonda adam 5000 tl istedi piyasadaki şarlatanlardan uzak ol dedi inanmıyorsan hemen şimdi yanına bir tane cin gönderiyim sana sadece selam verecek konuşmaya çalışma dedi...
Güvenilirmi sizce..
|