Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ilmi yetmese oraya gelipsifa bulan binlerce insan var ayrica bu kisinin babasina peygamber efendimiz sifa eli vermis yani sifa kapisi olarak insanlar gelsin demis bu tur hastaliklar icin sultanbaba dergahina gidiyorum ben belki bilirsiniz su an o oldu oglu var yerinde ayrica ben benim hatam oldugunun farkindayim hocanin dediklerini tutmuyorum yani o yuzden kimseyi suclayamam
|
Kardeşim onun ilmi şifa üzerine havas üzerine değil demek ki havas çok ayrı bir konu tüm ilimleri kapsar ama ayrı bir konu yani örnek vereyim
Musallatlı birinin şifacıya gitmesi beyin kanaması geçirmiş birinin biskologa gitmesi gibi birşey
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Direk almiyor hocam ama benim evliya olduguna kalbim kanaat getirdi sahsen yani ben teyzeme gittigimde teyzemin zoruyla fal baktirdim o dediki ustunde cok buyuk bir koruma var cok korunusuyorsun dedi ben hocamin eli oldugunu dusunuyorum o korumanin yani o sekilde sagolun hocam ben simdi hasan hocanin ismi deftere yazicam
|
Tamam kardeşim nasıl istiyorsan öyle olsun inşallah sorunun çözülür bunu tüm kalbimle istiyorum