Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
dedigim gibi sitede.musallati def etme ilmine sahip kisiler var egerki psikolojik bir agir vaka degilseniz derdinizden kurtulmaniz hayal degil zor degil eger haktan gelen bir imtihan degilse o yüzden bakimda da tibbi mi manevi mi sorunun kaynagi cikacagi icin ilim sahibi kardeslerimiz yakinda ilgilenirler inşallah insanlarin hayallerini ümitlerini kirmak üzmek kucuk dusurmenin sonuçları acaba nasildir o yuzde Ümit sizlenmeden azimle disiplinle suphe etmeden amellerine devam et tehhecud namazi zarari oldugunu duymadigim givi musallat sahibi kisilerin niyetleri dahilinde faide gördüğünu tecrube ettim sende deneyebilirsin ilim ehli nden recete alana kkadar...
|
Hocam benim gittigim bir hocam var o bana gunluk bin tane subhanallahi velhamdullilahi vela ilahe illahu vallahuekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim verdi 1000 tane 1000 tane ya hafiz 1000 tane salavat 100 nas 100 felah verdi 1000 tanede estagfirullah el azim verdi hastaligim manevi oldugunu soyledi okunmada verdi ama ben isi gucu bitirip baslayamadim okunmalara sanirim iste onlari cekiyorum birde musallatlarin gitmesi icin boyke ayet falan okumaya calisiyorum iyi geldigini hissediyorum o yuzden yani bilsem en azindan etkilerini keserim kurtulurum belki diye dusunuyorum o bakti bana durumumun agir oldugunu soyledi yani oyle bu arada mesajiniza geri cevap atamadim telefondan atilmiyor sanirim imas hocadan cevap bekleyecgim sagolun
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
tekrar soyluyorum Türkçe olarak soyluyorum,kisi zaten musallatli neyi koruyacak,koruma yapacagim derken musallatida korumaya aliyor...bitti bu kadar
|
Hocam onu sormuyorum ki yani ne yapsin bu kisi o zaman kendini savunmasizmi biraksin ne yapsin cozum olarak hadi musallatida korudu diyelim okumadi disardan gelen saldirilara ne yapcak bu sefer