Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
-caps acinca daha iyi mi ifade etmis oldun simdi?
-yontemlerimi begenmeyebilirsiniz elestirilere açığım sorun değil
-1 e onceden cevap verdim merak ediyorsaniz gecmis mesajlarimdan bulabilirsiniz kisa cevap isterseniz bu sekilde kendimi ifade etmeye devam edicegim bir süre daha
2- ye cevap:hemfikiriz ki kapilarin kapanmasi icinde gerekir fakat muallak bir cevap olmuş
3-mantiki guzel aciklasanizda aksi durumlar yada dedigin gibi durumlar gözükebiliyor ilim yada ozel vasfi olan birinin yonlendirmesi en sagliklisi olucagini bende düşünüyorum
4-beni kıyas etiyseniz 2 recete aspirin diye sizin de aktif olarak konularda sorunu olanlara recete vermenizi oneririm begenmiyorsaniz saygim var lakin bu sekilde devam etmeyi düşünüyorum
5-bu yorumunuz guzel yapici bir elestiri olnus defi musallat icin sadak niyeti ve sadaka
-agir okuma derken daha anlasilir bir cevap lütfen
-felak nas okumakda guzel bir yöntem imis elestiriye acik bir oneri olsada tessekurler yorumunuz için selametle
|
1-- Bunu kiyas beğenmemek vs vs gibi diye demedim daha dikkatli anlaşılır yazki herkes rahat anlayıp okusun hem şimdi hem ileride diye..
2-- Muallaklık durum yok Tevbe istiğfar günah ile açılan kapılara kilit vurur tekrar edene kadar TÖVBE KİŞİ BİZZAT YAPMAK ZORUNDA BAŞKASI SENİN ADINA TÖVBE YAPAMAZ NAMAZ KILAMAYACAĞI GİBİ ...
3-- Aksi durum yok en badit SU testi yaptırdıktan sonra yada kişide NET belirti varsa musallat basit cinmi ifrit gurubumu ne için gelmiş büyü varsa bozmak Müslüman gayri müslim vs. daha birçok konu önemli burada.
4-- yazabildiğim kadar yazıyorum bilgim kadarınca ama herkes aynı zürriyet ağacı tahassun Hizb hep aynı gordüm bu olmaz
5-- Ağır okuma Ayetel Kürsi Hizb vs vs musallat zarar verebilir dikkatli konu bu eleştiri değil bu yapılabilecek bir uygulama..