Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Insallah hocam yani inanin kurtulsam ben kurtulurdum 5 6 yildir arastirma halindeyim ilk zamanlarinmi bir gorseniz boyle 5 ciltli universite defterini rukye ile doldurmusum bir suru dua yazmisim boyle kafam kadar bir defter siz dusunun yani hatta asik cin musallatindan tutun sihir ayetlerine kadar her turli musallata karsi okunacak ayetleri yazmisim simdi bakip guluyorum valla hayret ediyorum nasil yazmisim diye ama iste caresizlik ne yaparsin yani demek istedigim oyle kolay kolay yapilacak isler degil kimsede kendini suclamamali bu konuda yani bazen bende goruyorum hasta birini bana iyi gelen uygulamalari yaziyorum ne yapiyim bu isin bir kitabi yokki yani icim aciyor benim gibi olan insanlara yardim etmeye calisiyorum o kisi bu sefer daha cok umitsizlige batabilir biz yardim etmessek yada baskasi yani oyle ben oyle dusunuyorum o yuzden ben yardim eden kimseyi art niyetli bulmuyorum amin hocam allah razi olsun duanizda yer verirseniz sevirim rabbim iki dunyadada sıkıntınızı bırakmasin insallah.
|
dedigim gibi sitede.musallati def etme ilmine sahip kisiler var egerki psikolojik bir agir vaka degilseniz derdinizden kurtulmaniz hayal degil zor degil eger haktan gelen bir imtihan degilse o yüzden bakimda da tibbi mi manevi mi sorunun kaynagi cikacagi icin ilim sahibi kardeslerimiz yakinda ilgilenirler inşallah insanlarin hayallerini ümitlerini kirmak üzmek kucuk dusurmenin sonuçları acaba nasildir o yuzde Ümit sizlenmeden azimle disiplinle suphe etmeden amellerine devam et tehhecud namazi zarari oldugunu duymadigim givi musallat sahibi kisilerin niyetleri dahilinde faide gördüğünu tecrube ettim sende deneyebilirsin ilim ehli nden recete alana kkadar...