Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
100 mü oldu 300 mü olduhep söyledim ama yine söyliyeyim,musallatli insan koruma yapamazzzzz,koruma yaparsa musallatida korumaya alirrrrr,şimdi anlatabildim mi?
|
Hocam koruma derken hicmi koruma yapmasin tahassun okuyunca musallattami korunuyor
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben bazi siteleri bilmem buradan baska sitelere hic girmedim,daha yapilacak cok uygulama cok okunacak sure cok ayet varda hepsini soyleyemiyorum,bu kadarina musade var,onlari yazmalarda kullaniyorum
|
Hocam ya banada soylermisiniz musallatin cikmasi icin benimde cok ihtiyacim var rica etsem banada atarmisiniz
Alıntı:
Batur Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm.Böyle bir zamanda insanlar canıyla uğraşırken yazmaktan utanıyorum ama anlayışınızı bekliyorum.Aylardır musallat ile uğraşıyorum.Tevbe,Rukye dinleme,Hırz ayetlerini okuma ve zikir ile sindiği yerden söküldü ama bir türlü çıkmıyor.Son günlerde nerdeyse hiç uyumadan bütün gün zikrediyorum.Gözlerim patlayacak gibi oluyor,şişiyor,çıkmıyor.Ağzım kafam kadar ayrılıyor,boğaz boyun kısmım genişliyor,boğuluyorum,çıkmıyor.Bacaklarıma iniyor,kütük gibi kasılıyor,çıkmıyor.Bütün bunlar olurken şuurum tamamen yerinde.trans hali yok.Çıkamıyor mu çıkmamı istemiyor bilemiyorum.Ehil ustadların yardımı diliyorum,hiç olmazsa dua buyurun.4 yaşındaki oğlumu da korkutuyorlar ama kendimi kurtaramadım ona dahi faydam yok.
|
Cok zor hocam bende ayni durumdayim valla butun isi gucu biraktim dua okumaya calisiyorum butun gun bazen gece yarilarina kadar okuyorum yani cok yorucu allah yardimciniz olsun
Alıntı:
Batur Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm.Böyle bir zamanda insanlar canıyla uğraşırken yazmaktan utanıyorum ama anlayışınızı bekliyorum.Aylardır musallat ile uğraşıyorum.Tevbe,Rukye dinleme,Hırz ayetlerini okuma ve zikir ile sindiği yerden söküldü ama bir türlü çıkmıyor.Son günlerde nerdeyse hiç uyumadan bütün gün zikrediyorum.Gözlerim patlayacak gibi oluyor,şişiyor,çıkmıyor.Ağzım kafam kadar ayrılıyor,boğaz boyun kısmım genişliyor,boğuluyorum,çıkmıyor.Bacaklarıma iniyor,kütük gibi kasılıyor,çıkmıyor.Bütün bunlar olurken şuurum tamamen yerinde.trans hali yok.Çıkamıyor mu çıkmamı istemiyor bilemiyorum.Ehil ustadların yardımı diliyorum,hiç olmazsa dua buyurun.4 yaşındaki oğlumu da korkutuyorlar ama kendimi kurtaramadım ona dahi faydam yok.
|
Benimki bide beynimde vesvesvese veriyor durmadan bazen beynimi kitliyor sabahlari siddetli kulak cinlamasiyla uyaniyorum dua okudukca cinlama azaldi ama gitmedi