Diğer sayfaya neden geçmiyor acaba? 7. Sayfada kaldı
Nasıl özel hadi anlat da bilelim. Nasıl olsa rumuz kullanmışsındır. Neden şaşkınlık? Şaşkınlık makamı makamların en iyiydi sanırım
Benim yerimde olmak ister miydin, peki? Benim senaryoda nasıl?
Alıntı:
Aysnrakcy Nickli Üyeden Alıntı
. Tam tersine yetişkin insanlar olduğumuz için neden sadece bakmayı tercih ediyor gelip konuşmuyor bunu merak etmiştim bendeki bir şey yüzünden mi neden şeklinde? Çünkü sadece gözlerime bakıyor çirkin bir bakış hissetmemiştim.
|
Bazen birisiyle tanışmaya hazirlik 1 gün bazen 1 ay bazen ise 1 yıl sürebilir. Bu tanışılacak kişinin önemine göre değişir.
Alıntı:
Aysnrakcy Nickli Üyeden Alıntı
Üzüldüm diyemem. Çünkü illa hayatımda biri olsun diye düşünen biri değilim yalnız da iyiyim sorun yok açıkçası. Fark etmek karşılıklı bunu hep bildiğimizi tanıdığımızı gözlerinde görmek gözlerimde gördüğünü hissetmek. Sorunlar biraz özel ben de hala şaşkınım.
|
O Allah ki, yarattığı her şeyi en güzel bir şekilde yarattı; insanı yaratmaya da çamurdan başladı. Yoksa okulunuzun en yakışıklı çocuğu olması mı sorun? Ya da pardon?
Sorun göremiyorum bence okulun en yakışıklı çocuğudur.
. Nasıl aşık etti yoksa sizi. Kendinize haksızlık etmeyin. Sizin yerinizde kim olsa ayni şeyi yapardı. Ama inşallah paralel başka bir evren vardır. Çünkü evli olması kötü bir tesadüf olmuş. 😀 😀 😀 😁😁😁
Sanırım anlatabildim. Bazen lafı çok uzatıyorum.