Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yok öyle olurmu? kendini gelistirme yillarca surerse ne olacak,gelistirmeyi tamamlayamazsan ne olacak,yani senin durumun sıkıntili,öyle herkesin problemi senin uzerinde toplanir birikirse yakin zamanda cok saglik problemi yasarsin ve psikolijik sorunlar baslar,en azindan sıkıntı aninda enerji toplamayi bu enerjiyle uzerine aldigin problfmi absorve etmeyi ögrdnmen gerekir...
|
Haklısınız hocam yorulmaya başladım o sebepten bilgi arayışındayım, şu yamulmaya çözüm bulsam gerisi kolay Allah’ın izniyle.
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sanirim musallat kapmissiniz bir sekilde buyu yada baska bir seyle bence bu el olaylarini falan birakin ciddi tavsiyem yani herkesin kaldirabilcegi durumlar degil belki su an iyisiniz ama ilerde agirlasada bilirsiniz tez zaman uzerinizdekilerden kurtulun sonra normal yasantiniza devam etmeye calisin
|
Musallat değil üstadım bu durum neredeyse 20 senedir üzerimde var, eskiden etkilenmezdim umursamazdım açıkçası. Bir büyü hadisesi yaşadım çarşı pazar karıştı enerji kaçıyorum düzene sokayım diyorum bilgi bulamıyorum konu bundan ibaret.