Alıntı:
Batbur Nickli Üyeden Alıntı
Hocam uzun bir süredir musallatım olduğunu düşünmüyorum fakat bu duruma bir türlü alışamadım, kiminle biraz sohbet etsem etkileniyorum örneğin arkadaşın kolu başı başı ağrıyor benimde ağrımaya başlıyor veya canı sıkkın direkt olarak bana sirayet ediyor. Bir süre bakım yapmaya çalıştım değişik bir kaç kişiye baktığımda az miktarda bedensel rahatsızlıklarını hissediyorum o da düşünce olarak sağlama olarak karşıya sorduğumda genelde evet yanıtını alıyorum. İşin içinden çıkamadığım tarafı bu transferler beni sinirli ve bitkin hale getiriyor günlerce üzerimden atamıyorum. Hocama sorduğumda bu durum normal zamanla düzelecek yanıtını alıyorum fakat düzelmiyor, sürekli kendimi geliştirmemi söylüyor ilgili kaynak bulamıyorum.
|
yok öyle olurmu? kendini gelistirme yillarca surerse ne olacak,gelistirmeyi tamamlayamazsan ne olacak,yani senin durumun sıkıntili,öyle herkesin problemi senin uzerinde toplanir birikirse yakin zamanda cok saglik problemi yasarsin ve psikolijik sorunlar baslar,en azindan sıkıntı aninda enerji toplamayi bu enerjiyle uzerine aldigin problfmi absorve etmeyi ögrdnmen gerekir...
İmamı Şafi ra.
|