Alıntı:
Batbur Nickli Üyeden Alıntı
Aslında yönlendirebiliyorum fakat perişan oluyorum kendime hayrım kalmıyor koruma ne yapsam sanki etkisi olmuyor veya az oluyor, üstümdeki büyü tedavisinin eksik olduğunu düşünüyorum. Bakımla ortaya çıkar mı onu da bilmiyorum açıkçası.
|
Ozaman koruma hizbi oku
Ve
Bu duayı oku
Tahassantü bi zil mülkü vel melekût. Ve aksamtü zil ıizzeti vel ceberût. Ve tevekkeltü alel hayyil kayyümüllezi lâ enamü ve lâ yemût. Dehaltü fî hıfzillah Dehaltü fî emânillah Dehaltü fî hızillah. bihakkı
1.okuyuşta sağa
2.okuyuşta sola
3.okuyuşta öne
4.okuyuşta arkaya
5.okuyuşta yukarıya
6.okuyuşta aşağıya üfle
7.okuyuşta sağdan sola daire çizin
Ardından Her kelime okunurken sağ elin parmakları küçük parmaktan başlayarak teker teker kapatılacak
kêf , hâ , yâ , ayn, sâd, küfiytü
Sonra her kelime okunurken sağ elin parmakları başparmaktan başlayarak teker teker açılacak
Hâ , mîm , Ayn, Sîn , kâf,
Ve bu dua okunacak
humiytü bi la havle ve la kuvvete illabillahil aliyyil azıymi tevekkeltü alâ rabbî ve rabbiküm mâ min dâbbetin illa hüve ahizum binasıyetiha inne rabbî alâ sıratim müstekıym. Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin zil hulukil azıym. Ve alâ âlihi ve sahbihi bi adedi ıilmillahil azıym. Velhamdü lillahi rabbil alemiyn.
Burda 3 çeşit korunma yöntemi var bide üste paylastım toplam 4 eğer hepsini yaparsan ne ala
Evet bende enerji yönlendiriyorum ama bende yönlendirdikten sonra kafa gidiyor 2 günd0r uyumamısım gibi oluyor kafam enerji yüklerken dısardan alınabilir ama şifada enerji şekillendirilir ve verilir bu yüzden dısardakini direk yönlendirmek daha kolay ve zararsızdır