Alıntı:
TurkishMan Nickli Üyeden Alıntı
|
Özelden mesaj yazmışsınız aslında oradan yazacaktım burda konuyu uzatmak istemedim ama mesaj gönderemedim. Olta atmış herkes takılmış vs gibi yorumları görünce konuyu dq uzatmamak adına cevap vermedim. Siteye de yeni giriyorum o zamandan beri. Çok aklımı kurcaladığı için belki bir yöntem vardır benim bilmediğim bunu merak etmiştim sadece aslında. Neyse. Teşekkür ederim bir sürü yorum yapmışsınız. Bir şekilde konuştuk evliymiş herhangi kötü niyetli, yasak, beni küçük düşürecek bir istekte bulunmadı. Şu an sadece aynı ortamda çalışan iki kişiyiz. Evet dediğiniz O gözleriyle konuşabilen ve ben de bunu anlayabilen kişi oldum. Bu kadar.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
milletle kafa buluyor,ögretmen olmus bir adam orta okulu sayma 3 lise 4 sene üniversite okuyacak bakismanin ne oldugunu bilmeyecek kadar saf olacak buna sen inandin mi? oltayi atti ne kadar kişi oltaya geldi gördun mu?
|
Şey amacım kafa bulmak değildi. Tam tersine yetişkin insanlar olduğumuz için neden sadece bakmayı tercih ediyor gelip konuşmuyor bunu merak etmiştim bendeki bir şey yüzünden mi neden şeklinde? Çünkü sadece gözlerime bakıyor çirkin bir bakış hissetmemiştim. Sorumun sebepleri bunlardı. Bir de herkesin hayatı aynı olmayabilir lise üniversite okusa da aynı deneyimlerden geçmeyebilir keşke önyargılı olmasaydınız.