Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam yani soyle eger kurtulamassam son care kendimi cembere alip cinniyi olurmek niyetiyle 200 kere saffat suresi ilk 10 ayet 200 kere rabbi inni messeniyes seytanu duasi 200 kerede ayetel kursi 1000 tane vela yehudu hifzihuma yi okumayi dusunuyodum ya muntakim ya kahhar esmasinida okumayi dusunuyordum yanar mi kesin gidermi bilmem ama kurtulmak amacli yapmayi dusunuyordum yani tum amacim kurtulmak zaten o sekilde ama yapmadim daha
|
yok olmaz onunla cinniyi oldüremezsin,sadece cinniye zarar verirsin azap cektirirsin ,azap ceken cinni bulundugu vucuda zarar verir,bunu bir türlu anlatamadim hep diyorum musallatli kisi kendi basina kendi kendine bazi sureleri ayetleti okuyamaz,soyle ornek vereyim mide kanseri olmus bir kisinin agriyi durdurmak icin hic araliksiz agri kesici icmesi gibidir kendi kendine okuma yapması,kanser gittikce büyur belli zaman sonra vucut agri kesiciye bagisiklik kazanir fayda vermez olur
İmamı Şafi ra.
|